T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / DİLOVASI - Dilovası Şerife Bacı Anaokulu

Dilovası'nda Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele Projesi(ÖNEM) Törenle Kutlandı

Dilovası'nda Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele Projesi(ÖNEM) Törenle Kutlandı

      Kocaeli Valiliği koordinesinde, İl ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından yürütülen "Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM)" projesi kapsamında ilçe töreni düzenlendi. Törene, Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz, Kaymakamımız Sayın Dr. Metin Kubilay, Belediye Başkanı Hamza Şayir, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan, ve ilçe milli eğitim müdürümüz Murat Balay ile birlikte ilçenin protokolü de katıldı.

      Öğrencilerin hazırladıkları çeşitli etkinliklerin sergilendiği programda, katılımcılar projenin amacına yönelik önemli değerlendirmelerde bulundular. Programın başarılı bir şekilde düzenlenmesinde emeği geçen tüm mesai arkadaşlarına, okul müdürüne ve öğretmenlere teşekkür eden yetkililer, öğrencilere de ayrıca tebriklerini iletti. Katılımcılar, etkinliklerin sadece bir gösteri olmanın ötesinde, toplumun farklı kesimlerinin bir araya gelerek dayanışma ve anlayışı artırmaya yönelik önemli bir adım olduğunu belirtti. Önümüzdeki dönemde benzer etkinliklerin artarak devam edeceği belirtildi.     

       Okul olarak bu etkinlikte bizlerde "100. Yıl Marşı" gösterimiz ile yer aldık.  Çocuklar, çoşkulu ve duygusal bir atmosfer yaratırken, bu özel marşın sözleriyle etkinliğe anlam katmayı başardılar. "100. Yıl Marşı" çocukların birlik ve beraberlik ruhunu vurgulayarak geçmişten geleceğe uzanan bir köprü kurma amacını destekledi. Katılımcılar, bu anlamlı gösteriyle etkinliğin daha da özel ve unutulmaz hale geldiğini ifade ettiler. 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.01.2024 - Güncelleme: 09.01.2024 11:17 - Görüntülenme: 49
  Beğen | 1  kişi beğendi