T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / DİLOVASI - Dilovası Şerife Bacı Anaokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Afiş Yarışmasında Zafer: Okulumuz Birinci!

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Afiş Yarışmasında Zafer: Okulumuz Birinci!

Sloganlar, renkler ve kültürlerin harmanlandığı "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenen afiş yarışmasında okulumuz büyük bir başarı elde etti. Çocukların yaratıcılığı ve özgün bakış açıları, jürinin takdirini toplayarak birincilikle ödüllendirildi.

Temamız olan "Dilimizin Zenginlikleri" ile öğrenciler, kendi kültürlerini, dil renklerini ve benzersiz ifadelerini afişlerinde yansıttılar. Afişlerde görsel estetik, dil zenginliği ve mesajın etkileyiciliği bir araya gelerek jüriyi etkilemeyi başardı.

Okul Müdürü Enver HACIOĞLU, kazanılan birinciliği değerlendirirken, "Çocuklarımızın dilimizin zenginliklerini bu kadar güzel bir şekilde ifade etmeleri, bizleri gerçekten gururlandırdı. Bu başarı, çocuklarımızın kültürlerine duyduğu sevgi ve saygının bir yansımasıdır" dedi.

Okulumuzun birincilikle ödüllendirildiği afiş, okulun girişinde sergilenerek tüm öğrencilere ve ziyaretçilere ilham kaynağı olacak.

Bu başarıyla, okulumuz "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nde adını altın harflerle yazdırmış oldu. Birinci olan öğrencilere ve onları destekleyen öğretmenlere tebriklerimizi sunuyor, kültürel çeşitliliğin ve dilin zenginliklerinin daha da ön plana çıkarılması için gelecek nesillere ilham olmalarını diliyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 11:08 - Görüntülenme: 71
  Beğen | 44  kişi beğendi